Fenomenele senzaționale de pe Pământ – Galerie Foto

0
642

Fenomene naturale senzaționale și stranii.

Pe Pământ există fenomene naturale ciudate, care de multe ori uimesc lumea.

Vă prezentăm unele dintre cele mai ciudate fenomene naturale care se întâlnesc pe Terra, aşa cum au fost ele înfăţişate de The Epoch Times.

Pilonii de lumină

pilonii-de-lumina fenomeneAcesta este un fenomen diferit de Luminile Nordului şi este cunoscut sub numele de „Pilonii de lumină”. La temperaturi scăzute, cristalele de gheaţă creează lumini ce se întind de la Pământ până la cer, asemenea unor reflectoare.

Fenomenul a fost observat la Ruka, în Finlanda, şi la Laramie, Wyoming, în Statele Unite ale Americii.

Fulgerele gigantice

fulgerele-giganticeLa gura de vărsare a râului Catatumbo din Venezuela se produc adesea fulgere uriaşe. Indigenii care se refereau la acest fenomen îl numeau „râul de foc din cer”. Fenomenul natural petrecut la Catatumbo a fost înregistrat ca fiind record de fulgere în celebra Guinness World Records (250 de fulgere pe kilometru pătrat).

Spectru de lumină la mare altitudine

spectru-de-lumina-la-mare-altitudine fenomeneUn spectru de lumină virtual a fost observat şi fotografiat la mare altitudine, pe piscurile muntelui Ontake din Japonia.

Norii mamut

norii-mamutApariţia norilor mamut indică adesea venirea unei furtuni puternice. Aceştia au fost fotografiaţi deasupra oraşului Regina din Canada, pe 26 iunie 2012.

Norii tubulari

nori-tubulari fenomeneNimeni nu ştie care este cauza producerii acestor fenomene naturale, numite norii tubulari. Se pot întinde pe o distanţă mai mare de 1.000 de kilometri, apărând la o înălţime de aproximativ 1,6 kilometri deasupra solului.

Citiți și Fenomene paranormale în Bucegi: Piramida Soarelui formata deasupra Sfinxului.

Norii tubulari apar în mai multe locuri din lume, însă cel mai frecvent se întâlnesc la Burketown, în Australia.

Trei Sori

trei-soriFenomenul celor Trei Sori apare atunci când lumina Soarelui este refractată prin cristalele de gheaţă.

Norii lenticulari

norii-lenticulari fenomeneAerul umed este dus forţat în sus, în jurul unor vârfuri de munte. Acest fenomen creează norii lenticulari.

Curcubeele de foc

curcubeele-de-focCurcubeele de foc apar în cazul în care Soarele este pe cer, iar norii sunt umpluţi cu particule de gheaţă hexagonale.

Sursa: ziare.com

Jurnal Spiritual 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.