Fenomen rar: LUNĂ DE SÂNGE, preveșteste o schimbare importanta în istoria lumii.

0
986

luna-rosie-3O eclipsă totală de luna va avea loc pe cer, pe dată de 15 aprilie înainte de miezul nopţii. Potrivit profețiilor, ”luna de sânge” marchează sfârşitul lumii şi a doua venire pe Pământ a lui Mesia.

Marte, Soarele şi Pământul s-au aliniat marţi noaptea. Ele au format o rară “opoziţie a planetelor” ce se produce o dată la 778 de zile. Luna, în mișcarea ei în jurul Pământului, intră treptat în umbra acestuia.

luna-rosie-4Eclipsa din 15 aprilie este numită ”luna de sânge” din cauza culorii roșiatice pe care o va căpăta luna și este prima dintr-un interval de patru eclipse care se vor produce la interval de aproximativ șase luni. Cele patru astfel de eclipse vor avea loc pe 15 aprilie 2014, 8 octombrie 2014; 4 aprilie 2015 și 28 septembrie 2015.

Patru eclipse totale de lună produse într-un interval atât de scurt s-au produs numai de câteva ori în ultimii 2000 de ani. Acestea au coincis cu evenimente religioase semnificative la nivel global.

luna-rosie-8Un detaliu important este faptul că prima luna însângerată va fi vizibilă în ziua în care evreii sărbătoresc Paștele, iar următoarea se va produce într-o altă sărbătoare iudaică importantă, de Sukkot. Celelalte două eclipse ce se vor produce anul viitor se vor produce tot de Paștele Evreilor și de Sukkot. Pastorul Hagee spune că, “potrivit profeţiilor biblice, istoria lumii se va schimba dramatic. Este ceva ce nu poate fi o simplă coincidenţă.”

Eclipsa din noapte de miercuri spre joi va dura 1 ora, 17 minute si 48 de secunde, potrivit Universe Today.

Sursa: evz.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.