Fascinanta lume a muzicii întruchipatǎ de Andre Rieu – Video

0
157

Andre Rieu, împreunǎ cu orchestra sa, Johann Strauss Orchestra, înfiinţatǎ în 1987, a dat spectacole în întreaga Europǎ, America de Nord şi Japonia. A câstigat un numǎr impresionant de premii, printre care şi douǎ decernǎri muzicale internaţionale, discuri de aur şi platinǎ, primite în mai multe ţǎri, iar în Olanda i s-au acordat 8 discuri de platinǎ.

Repertoriul sǎu cuprinde de la muzicǎ clasicǎ, popularǎ şi folk, pânǎ la binecunoscutele arii teatrale şi musical-uri.

Performanţa şi genialitatea spectacolelor oferite alǎturi cu orchestra pe care o coordoneazǎ, l-a fǎcut pe Andre Rieu faimos în lumea întreagǎ. Concertele sale atrag un public numeros. In 2008, la Melbourne, Australia, Andre Rieu s-a bucurat de cea mai mare audienţǎ: 38.000 de spectatori.

“Concertul a debutat cu Bagpipes şi s-a încheiat cu Amazing Grace. M-a fascinat de la început pânǎ la sfârşit!

Totul este extraordinar, spectacol şi sunet. Dupǎ un minunat debut cu cimpoaie şi tobe, ni se taie respiraţia când îl ascultǎm pe Andre Rieu cântând Amazing Grace. Nu este de mirare sǎ vezi rǎspunsul oamenilor din public cu ochii înlǎcrimaţi de emoţie”.

 Sursa: reshareworthy.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.