Faceţi cunoştinţă cu bărbatul care a salvat de la avort o mie de copii

0
100

Doar pentru o mie dintre aceşti copii a existat salvare, urmare a muncii de convingere a unui bărbat din Orlando, pe numele său John Barros.

John şi-a dedicat ultimii trei ani din viaţă, cu normă întreagă, salvării vieţii celor nenăscuţi, vorbind femeilor decise să avorteze. Locul său de muncă: trotoarul din faţa celor mai active clinici în domeniul întreruperilor de sarcină. La Centrul pentru femei din Orlando, peste 400 de copii sunt avortaţi lunar.

john_barros_400Acolo, John îşi petrece nouă ore pe zi, şase zile pe săptămână, an după an, pentru a vorbi cu sute de femei şi pentru a le convinge să nu avorteze. Şi se foloseşte la maxim de fiecare resursă pe care o are: fluturaşi, megafon, postere.

Povestea fiecărei femei care vine la clinică este diferită, dar răspunsul este mereu acelaşi. „Răspunsul este în Iisus Christos. Pentru asta mă aflu aici: ca să le îndrept atenţia spre Iisus”, a declarat John într-un reportaj despre demersul său.

Sursa Semnele Timpului

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.