Facebook a introdus opţiunea Legacy Contact prin care contul este lăsat moștenire după moarte

0
167

facebook-yazdiklariniza-dikkatFacebook a introdus opţiunea Legacy Contact, cu ajutorul căreia cei care au un cont pe această rețea de socializare pot desemna pe cineva care să gestioneze pagina după moarte. De asemenea, Facebook va marca în mod special aceste profiluri, printr-un tag pus deasupra numelui, pe care va scrie „Remembering”. 

Prin opțiunea introdusă în interiorul setărilor de securitate, ”moștenitorul” contului va putea să schimbe poza de profil şi cea de copertă. El va putea să răspundă la cererile de prietenie şi să descarce o arhivă a fotografiilor. Nu va fi permis însă accesul la mesaje și nici la alte setări ale contului.

În cazul în care utilizatorii nu optează pentru un astfel de contract Facebook permite înregistrarea unei cereri de ştergere a contului, pentru a nu rămâne, pe timp nedefinit, după moarte.

În acest moment, Facebook permite ca utilizatorii să raporteze faptul că cineva a murit. După ce reprezentanții rețelei sociale verifică dacă acest lucru este adevărat, contul devine inactiv.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.