Președinte de companie la 12 ani

0
159
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Emile BurbidgeEmile Burbidge este un băiețel de 12 ani din Canada, dar spre deosebire de alți copii de vârsta sa el are un job. Și nu orice fel de job, este al patrulea CEO al filialei canadiene a gigantului american al jucăriilor Toys R Us, fiind numit în funcția de preşedinte divertisment general.

“Am sărit în sus şi am fost nebun de bucurie”, a mărturisit micuțul Emile Burbidge, referindu-se la momentul în care a aflat vestea. Potrivit AFP, el abia așteaptă să se apuce de treabă.

Care vor fi sarcinile sale în cadrul companiei? Are de testat jucării, va face apoi recomandări şi ulterior le va prezenta mass-mediei.

Astfel, cel puțin un an Emile va fi foarte ocupat. El va fi implicat in activităţi mediatice, testări de jucării şi şcoală, fiind elev în clasa a VI-a.

Ca orice preşedinte de corporaţie, Emile va primi un salariu în bani şi ca bonusuri va avea parte de jucării.

Puștiul a mai spus că își dorește să devină inginer IT. Dar, dacă va avea oportunitatea să lucreze şi când va fi mare în industria jucăriilor, și-ar putea schimba părerea.

Întrebată dacă nu o sperie această situație, mama băiatului, Paloma Izquierdo, a explicat că fiul ei cu siguranță va face față, deoarece are “o energie debordantă”.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here