Dumnezeu lucrează prin oameni. A făcut un gest de omenie şi a fost răsplătită cu 10.000 de dolari | VIDEO

0
460
Ellen DeGeneresFaptul că a plătit prânzul pentru doi militari care discutau despre întârzierea soldei, i-a adus unei chelneriţe o recompensă uriaşă.

Ellen DeGeneres este cunoscuta moderatoare de televiziune şi câştigătoare a 11 premii Emmy pentru emisiunea care îi poartă numele. Aceasta a invitat-o pe pe Sarah Hoidahl în platou şi, în direct, a completat un cec în valoare de 10. 000 de dolari şi i-a dăruit şi un televizor, drept recompensă pentru altruismul de care tânăra a dat dovada.

Potrivit Huffington Post, Sarah Hoidahl, chelneriţă de la un restaurant din Concord, New Hampshire, a achitat, din banii ei, nota de plată de 27,75 dolari pentru prânzul a doi militari din Garda Naţională.

Ea i-a auzit discutând despre criza bugetară şi despre faptul că salariile le-au fost îngheţate, aşa că le-a adus, în loc de nota de plată, un bileţel pe care a scris: „Din cauza crizei, munca oamenilor care ne protejează ţara nu se plăteşte, dar eu îmi primesc în continuare salariul. Prânzul e pe cheltuiala mea!”.

Aflând povestea de pe pagina de Facebook a Gărzii Naţionale a SUA, unde era postată şi o fotografie a chelneriţei, vedeta de televiziune a decis să o invite în emisiunea sa, „The Ellen DeGeneres Show'”, şi i-a comunicat că doreşte să o răsplătească pentru gestul său de omenie cu un cec de 10. 000 de dolari şi un televizor.

Tânăra a fost atât de surprinsă, încât de emoţie şi-a acoperit faţa cu mâinile. „Eşti o persoană bună”, i-a spus fetei Ellen DeGeneres, de mai multe ori.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.