Dr. Prem: România, printre țările cu cele mai frumoase femei din lume

0
708
RomâniaRomânia a fost nominalizată de către un important expert mondial al turismului medical și consultant de asistență medicală, Dr. Prem Jagyasi, între 19 țări în care vizitatorii pot vedea cele mai frumoase femei din lume.

Dr. Prem a publicat pe site-ul celebrului său ghid turistic „Dr Prem’s Travel and Tourism Guide” articolul cu titlul „Țările pe care le puteți vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume”.

Femeile din România au fost descrise în acest ghid ca fiind elegante, cultivate, harnice, grijulii, cu atitudine pozitivă, înțelegătoare, feminine și promotoare ale valorilor tradiționale, având tot ceea ce un bărbat caută când își alege o soție. Ele sunt recunoscute pentru inteligența lor nativă și pentru faptul că acordă prioritate în viață culturii și dezvoltării personale, mai scrie dr. Prem.

El a făcut remarca potrivit căreia țările cu cele mai frumoase femei din lume au fost puse în acest ghid într-o ordine aleatorie și a comentat că „fiecare femeie este frumoasă, indiferent de țara în care trăiește”. Expertul a precizat, totodată, că va respecta opinia oricui percepe frumusețea în mod diferit.

Site-ul său de călătorie și ghidul de turism au enumerat în această listă Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croația, Columbia, Argentina, Etiopia, România.

În ceea ce privește Ucraina, enumerată prima în această listă, el a scris că cele mai bune locuri din țară pentru a surprinde adevărata frumusețe a femeilor sunt Kiev, Odesa și litoralul Marii Negre.

Suedia, a doua enumerată, este considerată țara cu cei mai arătoși bărbați și femei din întreaga lume. Femeile din această țară sunt literalmente uimitoare, potrivit dr. Prem, care le descrie ca fiind înalte, zvelte, blonde cu ochi albaștri, inteligente, prietenoase și extrem de educate.

Thailanda, a spus el în ghidul de călătorie, poate fi cunoscută pentru natura, cultura și ospitalitate sa, dar și pentru femeile frumoase, care sunt timide, însă extrem de prietenoase și romantice.

Dr. Prem este autor și editor renumit de ghiduri turistice și de dezvoltare personală, el conducând, de asemenea, și o rețea de 50 de website-uri de nișă care atrag milioane de cititori din întreaga lume. În prezent, el furnizează servicii de consultanță independente și face training pentru diverse guverne și mari organizații de asistență medicală și investiții, relatează Agerpres.

  Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.