Decanul de vârstă al omenirii ar avea 126 de ani

0
172

jose-aguinelo-2975685bUn bărbat din Brazilia ar fi împlinit 126 de ani. Dacă datele din certificatul său de naştere vor fi validate, Jose Aguinelo dos Santos este cel mai bătrân om din lume.

s-a născut pe 7 iulie 1888, la două luni de la abolirea sclaviei în Brazilia, părinţii săi fiind scalvi din Africa, relatează The Telegraph. Când a izbucnit Primul Război Mondial, bărbatul, căruia i se spune Ze, avea 26 de ani, iar când s-a pensionat, la vârsta de 65 de ani, Regina Elisabeta a II-a prelua tronul.

Bătrânul nu s-a căsătorit niciodată şi nu a avut niciun copil. El susține că și acum mănâncă patru mese pe zi şi nu are nicio problemă de sănătate, acest lucru deşi este un fumător înrăit de 50 de ani. Starea sa bună de sănătate a fost confirmată şi de psihologul azilului de bătrâni unde Ze trăieşte din anul 2001.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.