De ce este apa considerată medicament?

0
169

În Japonia este o tradiţie să bei apǎ imediat după ce te trezeşti. Oamenii de ştiinţă au început să studieze fenomenul şi să afle dacă acest obicei are sau nu o valoare medicală.

S-a confirmat de către cercetătorii japonezi în domeniul medical că tratamentul cu apă are rezultate pozitive în mai multe afecţiuni, mai mult sau mai puţin grave, precum: dureri de cap, dureri musculare, atritǎ, boli ale inimii, epilepsie, obezitate, tuberculozǎ, meningitǎ, afecţiuni ale rinichilor, gastritǎ, vomǎ, diabet, constipaţie, disfuncţii uterine, boli de urechi şi de gât.

Metoda  pentru combaterea bolii

Folosind metoda de mai jos, cercetătorii susţin că este nevoie de un anumit regim pentru a trata diferite boli.

Pentru hipertensiuni arteriale, se bea apă pe stomacul gol timp de 30 de zile;

– pentru gastritǎ: 10 zile

– pentru diabet: 30 de zile

– pentru constipaţie: 10 zile

– pentru cancer: 180 de zile

– pentru tuberculozǎ: 90 de zile

– pentru artrită: doar 3 zile în prima săptămână a lunii, apoi se revine la regimul obişnuit.

Urmând cu regularitate această metodă, creşte frecvenţa urinǎrilor la începutul tratamentului. Cine consumǎ apă şi este activ îşi îmbunătăţeşte sănătatea şi stilul de viaţă, şi astfel elimină cât mai multe toxine din organism.

În timpul mesei, atât japonezii, cât şi chinezii preferǎ să bea ceai cald, în loc de apă rece, care încetineşte procesul de digestie şi solidificǎ grăsimile din alimentele ingerate. Grăsimile solidificate intereacţioneazǎ cu acidul din stomac şi se absorb mult mai repede în intestine, ceea ce, pe termen lung poate duce la cancer.

Sursa: xposethereal.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.