Spectacolul “Croitoraşul cel viteaz”, la Teatrul Ţăndărică, de Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie

0
126

Spectacolul “Croitoraşul cel viteaz”, o adaptare după fraţii Grimm, de Daniel Stanciu, va avea premiera pe 20 martie, de la ora 18.00, la Teatrul Ţăndărică din Bucureşti, pentru a marca Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie (21 martie).

Croitoraşul cel viteazJoi, 20 martie, de la ora 18.00, Teatrul Ţăndărică marchează în avans Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie, cu spectacolul “Croitoraşul cel viteaz”, noua premieră din stagiunea 2013-2014.

Cei mici şi cei mari sunt invitaţi la un binecunoscut basm care face parte din colecţia de povestiri culese de fraţii Grimm, “Croitoraşul cel viteaz”, în care figura principală este un croitor sărac, învingător de fiecare dată în faţa peripeţiilor întâlnite.

Spectacolul păstrează linia clasică a poveştii, folosind mijloacele teatrului de animaţie cu păpuşi de diferite mărimi şi tehnici de mânuire. Noutatea vine din grafica şi animaţia digitală. Ea a fost special concepută pentru acest spectacol. Acesta se pliază pe mânuirea păpuşilor, pe accentele muzicale şi pe elementele scenografice.

“Croitoraşul cel viteaz” este o adaptare după fraţii Grimm. Scenariu şi regia artistică sunt semnate de Daniel Stanciu; scenografia de Marian Sandu; grafica 3D – Radu Constantinescu; ilustraţia muzicală – Vasile Manta.

Din distribuţia spectacolului fac parte Florin Mititelu, Ilona Hrestic, Jou Jou Drăgan, Simina Constantin, Viorel Ionescu şi Paul Ionescu.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursa: starjunior.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here