„Cel ales”, patru premii la „Los Angeles Cinema Festival of Hollywood”

0
136

Cristian ComeagăRegizorul şi producătorul Cristian Comeagă a câştigat, cu pelicula „Cel ales”, patru premii la ediţia din 2015 a festivalului internaţional de film „Los Angeles Cinema Festival of Hollywood”.

Cristian Comeagă a primit distincţii pentru Cel mai bun regizor şi pentru Cel mai bun film narativ, în timp ce directorul de imagine Gabriel Kosuth a fost premiat pentru Cea mai bun imagine, iar compozitorul Marius Leftărache pentru Cea mai bună muzică originală, informează www.agerpres.ro.

„Dintotdeauna mi-am imaginat un film bun ca pe o pledoarie reuşită. Spectatorii sunt juraţi, iar eu, asemeni unui avocat dibaci, îl port pe fiecare dintre ei acolo unde vreau. Încerc mereu să îl impresionez, să îl emoţionez pe cel din beznă; să îl fac să mă urmeze şi pornesc mereu cu gândul că spectatorul generic pe care îl iau cu mine la drum e cel mai sceptic dintre toţi. Îi spun întotdeauna o poveste; mai grav, mai zâmbitor, mai romantic sau mai crud…. Incerc să îl surprind, să îl fac curios şi îi cer replică, răspuns”, a spus regizorul Cristian Comeagă.

Multipremiat în Oraşul Îngerilor şi al Oscarurilor, filmul „Cel ales” va fi lansat în România pe 24 aprilie. El îi are în distribuţie, în rolurile principale, pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte.

În anii anteriori, câştigători la acest festival au fost, printre alţii, regizorii Jorgo Papavassiliou, Pavel Sanaev. Alaturi au mai fost şi actorii Jean Reno, Ed Harris, Rosanna Arquette şi Charles Rettinghaus.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.