Copiii cu autism-terapie gratuită

0
145

Autism1-1024x1024Copiii cu autism vor face terapie gratuită prin programul „Părinte pentru Părinte”. 25 de copii cu tulburare de spectru autist din București și împrejurimi pot beneficia gratuit de intervenție terapeutică zilnică, pe parcursul unui an, cu ajutorul Asociației Help Autism, care sprijină startul spre recuperare a copiilor care provin din familii ce nu își permit să plătească terapia copiilor. Părinții pot depune dosarul de înscriere în program până pe 27 februarie 2015.

Programul „Părinte pentru Părinte” a fost lansat în 2014 de Asociația Help Autism cu scopul de a sprijini familiile să înceapă terapia de recuperare a copiilor lor diagnosticați cu tulburare din spectrul autist. În 2014, 15 copii din București și împrejurimi au primit gratuit servicii terapeutice individuale, prin implicarea financiară a părinților Asociației Help Autism.

Astfel, s-au alocat 30.000 Euro- bani ce provin din eforturile de strângere de fonduri realizate în 2013 de 180 părinți, iar prin alăturarea unor sponsori, numărul de copii care a primit anul trecut o primă șansă la viață independentă prin acet program a crescut la 22.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

Puteti accesa: https://jurnalspiritual.eu/gluma-zambeste-terapie-gratuita/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.