Concert de primavară, la Palatul Suţu

0
326
Concert de primavară, la Palatul Suţu
Concert de primavară, la Palatul Suţu

Stagiunea “Iosif Sava” a Fundaţiei ACCUMM continuă seria concertelor de la Palatul Suţu cu un recital de pian la patru mâini, care va avea loc miercuri, de la ora 19.00, la Muzeul Municipiului Bucureşti.

Potrivit unui comunicat, “reunite în duo-ul pianistic “Les Enharmoniques”, două muziciene dedicate în egală măsură pedagogiei şi activităţii artistice, Anamaria Biaciu-Popa şi Măriuca Indricău, propun un program sub genericul “Invitaţie la dans”.

Repertoriul serii va fi alcătuit din transcripţia valsului Vocile primăverii de Johann Strauss, Dansuri norvegiene şi două valsuri de Edvard Grieg, şase Valsuri de Max Reger, şi se va încheia cu cinci dintre Dansurile ungare de Johannes Brahms.

“Publicul, care va avea acces liber şi la acest concert din Stagiunea ACCUMM, graţie caldei găzduiri a manifestărilor sale de către Muzeul Municipiului Bucureşti, are ocazia întâlnirii simultane cu opusuri extrem de cunoscute, lucrări inedite şi doua pianiste excelând în comunicarea prin limbajul muzical”, mai precizează sursa citată.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here