Comedia „#Selfie”, de Cristina Iacob, a fost selectat la două festivaluri de film din Los Angeles

0
263
#SelfieComedia „#Selfie”, de Cristina Iacob, a fost selectată în competiţiile oficiale ale Festivalului Internaţional de Film Broad Humor, respectiv Lady Filmmakers Festival din Beverly Hills, Los Angeles. Pelicula a fost deja distribuită deja și în cinematografele din Republica Moldova.

Festivalul Internaţional Broad Humor din Venice, Los Angeles (California), este un eveniment care va avea loc în perioada 5 – 7 septembrie.

Filmul a fost selecţionat și în competiţia oficială a Lady Filmmakers Festival din Beverly Hills, Los Angeles, care se va desfăşura între 26 şi 28 septembrie.

În Bucureşti, „#Selfie” revine cu o proiecţie specială în Caravana Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), sâmbătă, de la ora 21.00, în Parcul Herăstrău. De asemenea, toţi cei care vor să revadă acest film sunt aşteptaţi la Grand Cinema Digiplex din Băneasa, unde va rula de vineri.

În ţară, „#Selfie” poate fi văzut pe litoral, în Eforie Nord şi Costineşti, la Târgovişte, în Caravana TIFF, la Târgu-Mureş şi Alba Iulia, la Alba Iulia Music & Film Fest.

Comparat cu fenomenul românesc „Liceenii” din anii 1990, filmul „#Selfie” este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, fiind distribuit de Zazu Film şi regizat de Cristina Iacob. În rolurile principale pot fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu şi Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

„#Selfie” este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii. Asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.