„Ciuperca lui Dumnezeu” – aliat în lupta împotriva cancerului

ciuperca_lui_dumnezeuCalităţile terapeutice ale acestei ciuperci au fost relevate de doi cercetători americani, care au descoperit în pădurile Braziliei o comunitate în care media de vârstă nu doar că depăşea 100 de ani, dar oamenii erau foarte sănătoşi. Analizându-le modul de viaţă, au constatat că hrana lor de bază era constituită din această ciupercă. Analizele de laborator au evidenţiat proprietăţile extraordinare ale ciupercii şi astfel s-a început extinderea culturii şi aclimatizarea ei în condiţii controlate de microclimat.

Numeroase teste au fost realizate de japonezi, cunoscuţi pentru meticulozitatea lor. În urma cercetărilor, rezultatele au fost spectaculoase – stoparea evoluţiei bolilor în proporţie de 99,4% şi vindecare completă în 90% din cazuri. Testele au demonstrat eficienţa net superioară a ciupercii Agaricus Blazei Murill faţă de alte ciuperci medicinale.

Proprietăți spectaculoase
Analizele de laborator au evidenţiat existenţa unor substanţe imunopotenţiatoare, cu proprietăţi antitumorale deosebite, ce declanşează apărarea organismului împotriva celulelor canceroase. Este un puternic agent antiviral şi conţine steroizi, acizi nucleici, lipide şi lecitină, care neutralizează multiplicarea celulelor canceroase, stimulează producerea de limfocite, având efecte benefice împotriva cancerului de colon, ovarian, mamar, pulmonar şi hepatic.

Recomandări
sistem imunitar scăzut
risc crescut de boli infecţioase, inclusiv răceli şi gripe
alergii sau dermatite, inclusiv cancer de piele
persoane care urmează chimio sau radioterapie
persoane afectate de producerea excesivă de radicali liberi din surse externe ca: radiaţii ultraviolete, câmpuri electromagnetice, dieta slabă în nutrienţi
boli cronice ca diabet, inflamaţii şi oboseală cronică
stres fizic sau emoţional sever
ateroscleroză, deoarece elimină surplusul de colesterol din sânge, prevenind formarea blocajelor arteriale
sportivi amatori şi de performanţă şi cei care depun efort fizic susţinut

Cum poate fi folosită?
Ciupercă deshidratată pentru ceai – formula recomandată pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezultă trebuie consumaţi pe parcursul a două zile şi au avantajul că produc o hidratare completă a organismului.
Tinctură, la fel de eficientă, dar mai uşor de administrat.
Capsule – conţin ciupercă măcinată fin (fără pierderi de substanţă activă) cu efect deosebit în combinaţie cu tinctura.
Sunt afecţiuni care exclud una sau alta dintre aceste două produse, fără a le reduce însă eficacitatea (cum este cazul cirozei umede sau în fibrilaţii, unde nu se recomandă tinctura).

Atenție!
Tratamentul trebuie fixat împreună cu un nutriționist sau cu medicul curant. Tratamentul este personalizat în funcţie de afecţiune. Pentru întreţinere, cura durează între 3 şi 6 luni, dar în cazurile mai grave poate dura şi un an sau mai mult. Curele pot fi făcute în paralel cu alte tratamente alopate, în special în chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor două protocoale.
Se recomandă un consum preventiv, în perioadele reci ale anului (toamnă-iarnă-primăvară), cu pauză în perioada de vară, pentru întărirea sistemului imunitar.
Contraindicaţii: în cazul transplantului de organe, la femeile însărcinate sau care alăptează, pentru copiii sub 8–10 ani (excepţie fac cazurile grave de leucemii severe sau sistem imunitar foarte slăbit)

Sursa: revistafelicia.ro

 Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here