Lasă-te inspirat de alții! – 15 citate motivaționale

0
553

citate

Citate care ne pot inspira atitudinea, gândurile și modul de viață. Citate și formule de succes.

Când ne schimbăm și ne șlefuim modul de a gândi evoluăm și ne schimbăm calitatea vieții. Lecturile, experiența, credințele, lecțiile învățate din ceea ce trăim sau din ce trăiesc alții ne întregesc personalitatea, ne definesc și ne asigură un drum. Drum pe care ni-l putem face frumos și ușor prin înțelegerea la timp a provocărilor și a felului în care le putem gestiona. Cuvintele pozitive, un zâmbet sau o încurajare au această uimitoare capacitate de a ne schimba maniera în care percepem viața, de a ne aduce succesul și realizarea personală.

Toate marile personalități au avut și au anumite principii sau reguli după care s-au ghidat și și-au format o viziune, precepte care au rămas ca formule de succes și ca pilde pentru ceilalți. Propun să aflăm câteva din aceste gânduri și atitudini motivaționale, ele vă pot inspira și, de ce nu, vă pot deveni motto-uri pe agenda zilei dumneavoastră.

Citate motivaționale 

„Pesimistul vede piedici în orice oportunitate. Optimistul vede oportunitate în fiecare piedică.” (Winston Churchill)

„Nu lăsa ziua de ieri să o influențeze prea mult pe cea de azi.” (Will Rogers)

„Nu pășim pentru a fi în competiție cu cineva. Încercăm să progresăm dincolo de cei care suntem acum; de aici rezultă valoarea.” (Ichiro Kishimi, Fumitake Koga)

Citiți și Ce înseamnă expresia „de pata negra”?

„Oamenii se pot schimba oricând, indiferent de mediul în care se află. (…) Dacă stilul tău de viață nu este cel cu care te-ai născut, ci unul pe care l-ai ales singur, atunci e posibil să alegi din nou.” (Ichiro Kishimi, Fumitake Koga)

„Nicio experiență în sine nu este cauza succesului sau eșecului nostru. Nu suferim în urma șocului experiențelor noastre – așa-zisa traumă -, ci, dimpotrivă, le transformăm astfel încât să ne servească scopurile. Experiențele noastre nu sunt decisive, ci sensul pe care îl dăm acestora.” (Alfred Adler)

citate

„Devii ceea ce gândești. Ce simți atragi. Ce îți imaginezi creezi.” (Buddha)

„Dacă veți crede că un tratament funcționează, așteptările pozitive vor face ca tratamentul să fie mai eficient.” (Dr. Fabrizio Mancini)

„Cel mai bun mod de a începe este să renunți la vorbă și să treci la faptă.” (Walt Disney)

„Înveți mai mult din eșecuri decât din succese. Nu te lăsa învins de înfrângere, aceasta îți modelează caracterul.” (Anonim)

„Trăiește ca și când ai muri mâine. Învață ca și cum ai trăi veșnic.” (Mahatma Gandhi)

„Siguranța este mai mult o superstiție. Viața este fie o aventură îndrăzneață, fie nimic.” (Helen Keller)

„Poți să te plângi că tufele cu trandafiri au spini sau poți să te bucuri că tufele cu spini au trandafiri.” (Abraham Lincoln)

„Oamenii care sunt îndeajuns de „nebuni” să creadă că pot schimba lumea sunt cei care chiar o vor schimba.” (Rob Siltanen)

„Singura limită pentru realizările de mâine o reprezintă îndoielile de astăzi.” (F. D. Roosevelt)

„Lipsa de talent poate fi compensată cu dorință, determinare și 110% din timp dedicare.” (Don Zimmer)

Mihaela Mușetescu

Citiți și Iubirea este totul – Totul este iubire – Citate frumoase despre dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here