Citate motivaționale – Reflecții și imbolduri ce te vor inspira

0
236
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

citate motivaționale

Citate motivaționale – Drumul tău spre succes. Reflecții și imbolduri ce te vor inspira. 

Scopul tău este evoluția, iar acesta poate fi atins prin curiozitatea față de provocări. Să iei maximum din circumstanțele create de viață și din învățămintele care rezultă din ele. Să te implici pentru a crește spiritual (suflet, corp și minte). Să îndrăznești să ai visuri mari și să pășești încrezător în direcția realizării lor. Să fii consecvent în drumul tău spre atingerea unui ideal, să nu lași pe nimeni și nimic să te îndepărteze de acesta…

Continuă să aduni ingredientele care te vor duce la succes și nu uita că acestea pot veni, de multe ori, în doze mici. Tot ce trebuie să faci este să aștepți răbdător să le aduni pe toate pentru a întregi astfel povestea victoriei tale. Și cum pe mulți îi motivează cuvântul, am pregătit astăzi o serie de gânduri, de imbolduri, de adevăruri de necontestat care, poate, vă vor inspira și vă vor îndemna să puneți în practică ceea ce este încă în stadiul de proiect… Gânduri ce vor iniția acțiuni complexe, ce vă vor duce mai aproape de triumful personal. Succes!

Drumul tău spre succes – citate motivaționale

„Cea mai mare glorie nu o dobândești atunci când nu ești doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut.” (Confucius)

„Obstacolele sunt acele lucruri groaznice pe care le vezi atunci când îți iei ochii de la țelul tău.” (Henry Ford)

„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să mergi înainte.” (Albert Einstein)

„În același sens poate că aș fi de acord și cu Leibniz când zice că lumea de-acum e cea mai bună dintre lumile posibile.” (Giacomo Leopardi)

„Iată secretul meu. E foarte simplu: nu poți vedea bine decât cu inima. Esențialul e invizibil pentru ochi.” (Antoine de Saint-Exupery)

„Timpul pe care l-ai petrecut cu trandafirul tău este ceea ce face ca trandafirul tău să fie atât de important.” (A. de Saint-Exupery)

„Toată lumea știe că anumite lucruri sunt irealizabile, până când vine cineva care nu știe acest lucru și le realizează.” (Albert Einstein)

„Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.” (Mary Engelbreit)

Citiți și Iubirea este totul – Totul este iubire – Citate frumoase despre dragoste.

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi (Goethe)

„Nu poți opri valurile, însă poți învăța să navighezi.” (Jon Kabat Zinn)

„Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci.” (Maica Tereza)

„Atunci când ești îngrămădit într-un colț și totul pare împotriva ta, până într-atât încât simți că nu mai poți suporta asta nici măcar încă un minut, nu te da bătut, căci orice lucru are un loc și un timp al refluxului.” (H. H. Stowe)

„Nu poți trăi o zi perfectă fără să faci ceva pentru cineva care nu te va putea răsplăti niciodată.” (John Wooden)

„Dacă simți că nu ești iubit și înțeles, ridică-ți privirea spre Cer și mai gândește-te o dată…”

„Majoritatea oamenilor aleargă atât de repede după plăcere încât trec pe lângă ea.” (Soren Kierkegaard)

„Pentru a progresa nu este suficient să vrei să acționezi. Trebuie să știi mai întâi în ce mod să acționezi.” (Gustave Le Bon)

„Excelența nu este o abilitate, ci o atitudine.” (Ralph Marston)

„Dacă nu-ți place situația actuală, atunci fă o schimbare! Nu ești un copac.” (Jim Rohn) (Până și copacii își schimbă „haina” în fiecare anotimp…)

„Există întotdeauna flori pentru cei care doresc să le vadă.” (Henri Matisse)

„Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă îți place ce faci, atunci vei avea succes.” (Albert Schweitzer)

Citiți și Lasă-te inspirat de alții! – 15 citate motivaționale.

Mihaela Mușetescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here