Chipul lui Hristos, apărut pe pardoseala unui aeroport din Arizona. Minune sau coincidență?

0
417

giulgiu Iisus Chipul lui Iisus a fost descoperit, în luna iunie, pe o bucată de marmură de pe pardoseala din sală de aşteptare a terminalului cu numărul 3 al Aeroportului din Phoenix, Arizona, scrie The Sun.

Imediat ce minunea a fost observată, locul a devenit unul de pelerinaj pentru americani. Ce care a observat primul chipul Mântuitorului este un agajat al aeroportului. El a descoperit că una din dalele de marmură ascunde un secret, potrivit The Sun.

Astfel, în bucata de marmură se poate vedea chipul lui Iisus Hristos, apariţie pe care mulţi o consideră o minune.

“Sigur este Domnul nostru Iisus Hristos. El apare din când în când în locuri normale, pentru a ne aminti că este printre noi, drept un ghid spiritual”, a declarat Becky Martin, o femeie ce vizitează locul zilnic în aşteptarea unei minuni.

Nu toată lumea este convinsă că este vorba despre o minune. Un preot catolic a declarat că durează mai mulţi până o astfel de apariţie poate să fie luată în considerare.

Cea mai importantă apariţie din toate timpurile este Giulgiu din Torino, o bucată de material din secolul XIV, pe care se vedete chipul lui Iisus.

Ana Agrama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here