Celebrul actor John Malkovich va juca la Ateneul Român

0
118

John-MalkovichPentru prima oară prezent în România, celebrul actor John Malkovich va urca, exact peste o lună, pe scena de la Ateneul Român, pe data de 9 septembrie, începând cu ora 17.00.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Arstistul american este narator și singurul personaj al poveștii, iar piesa este un „musical” cu arii ale unor compozitori celebri (Vivaldi, Haydn, Mozart, Van Beethoven), interpretate de orchestra de cameră Wiener Akademie condusă de Martin Haselbock şi de sopranele Laura Aikin şi Aleksandra Zamojska.

Piesa „The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer”, care a avut premiera în 2006 în Los Angeles, a fost scrisă special pentru John Malkovich.

Spectacolul este subtitrat în limba română. Concertul se va desfăşura cu casa închisă, dar mai sunt disponibile bilete la Cinema Digiplex, unde se va realiza o transmisie live.

Tot în 9 septembrie, seria Spectacole de operă şi balet aduce de la ora 19.00, la Opera Naţională Bucureşti, un alt eveniment de excepţie – „Othello”, de Giuseppe Verdi, în interpretarea Corului şi Orchestrei Operei Naţionale Bucureşti. La pupitru se va afla dirijoarea americană Kery-Lynn Wilson.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here