Cel mai lung pod suspendat pietonal în stil Tibetan din lume este în Austria | FOTO

0
2561
Kopf-an-Kopf-Rennen um die lŠngste Fu§gŠngerhŠngebrŸcke der Welt - highline179 oder die BrŸcke beim Wanjiazhai Dam
Cel mai lung pod suspendat pietonal în stil Tibetan din lume este în Austria

O pasarelă suspendată de 405 de metri lungime, recent inaugurată în Austria, a fost recunoscută de Guinness World Records drept cel mai lung pod suspendat pietonal în stil Tibetan din lume, informează agenţia DPA.

Construcţia numită Highline 179 a costat 2 milioane de euro si a fost realizată în şapte luni. Ea ofera turiştilor fiorii unui traseu la o înălţime de 112 metri de la nivelul solului. Pasarela care se balansează uşor are o punte de tip grilaj cu o lăţime de 1. 2 metri, scrie Agerpres.

Pasarela pietonală leagă ruinele fortăreţei medievale Ehrenberg de vestigiile Fortului Claudia. Aceasta este o lucrare de fortificaţie din secolul al XVII-lea.

pod

Oficiali locali din oraşul tirolez Reutte au informat pe site-ul noului pod că Highline 179 a fost acceptat de către Guinness World Records drept cel mai lung pod de acest tip de pe planetă.

Ei speră acum că trecerea pe această pasarelă care dă senzaţii tari, deasupra unei văi în care se află o autostradă aglomerată, va atrage turişti din întreaga lume. Taxa de trecere este la 5 euro pentru copii şi 8 de euro pentru adulţi.

media_141501279379026200

Ana Grama

Jurnal Spiritual

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.