Ce îi trebuie omului?

0
125
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

omul,,Un singur lucru trebuie.”(Luca 10,42)

Căutam uneori vreme îndelungată ceva de care să ne legăm inima. Sărmana de ea bate ba într-o ușă, ba în alta, căutându-și liman, dar aici este sfâșiată, dincolo e întinată cu păcatul sau luată în derâdere, iar după toate astea rămâne în pustie și amărâtă, și uite că dintr-o dată aude:,,Un singur lucru trebuie. „Atunci i Se înfățișează Dumnezeiescul Cunoscător al inimilor, Care, cunoscându-l deplin pe om, cunoscând deplin căutările lui, și zbuciumul lui, și năzuințele lui, îi spune atât de categoric că are nevoie de un singur lucru: de legătura cu Dumnezeu, Care l-a zidit pentru Sine Însuși. El trebuie să-L primească pe Mântuitorul, Care a venit pe pământ să-l caute, ca să nu mai fie orfan vreodată. Îi trebuie puterea Duhului, care poate preface o inimă împietrită și întinată într-o inimă curată, renăscută de Dumnezeu, în care este întipărită voia lui Dumnezeu. Cine se va îmbogăți cu aceasta va da mărturie că-i e de ajuns.

Doamne, Tu spui: „Un lucru trebuie”, și eu îți răspund din tot sufletul: ,,De ajuns îmi este harul Tău, nimic altceva nu-mi trebuie!”

Nu se va găsi niciun creștin adevărat care să nu dea slavă lui Dumnezeu pentru faptul că este bine să trăiești cu El-atât de bine, încât ai răbda orice, numai să nu te desparți de El.

Hristos a spus că cel ce crede în El nu va flămânzi: sufletul aceluia se va sătura pe deplin și nu va mai cerși de la lume, de la păcat. Oricine poate simți adevărul acestor cuvinte. ,,Veți scoate apa cu veselie din izvoarele mântuirii (Isaia 12,13).

„Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu”

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here