Cățelușa Aidi – mesaj emoționant

0
161

Câțiva locuitori din China au rămas profund impresionați în momentul în care au zărit o femelă din rasa câine-lup umblând deprimată cu o pancartă în gură. Aceasta cerea ajutor pentru a-şi găsi puiul pierdut.

Cățelușa Aidi Potrivit http://www.dailymail.co.uk/, pentru a nu se mai simți singur, un bărbat de 65 ani, Yang Fan, a primit-o pe cățelușa Aidi în dar de la fiul său. Aidi a avut un pui, care din păcate,  s-a pierdut în provincia Jilin. Chiar dacă, zile în șir acesta a fost căutat, totul a fost în zadar.

Yang Fan a observat că Aidi suferea foarte mult. Din acest motiv i-a oferit o pancartă pe care a scris că este căutat un căţeluş, puiul ei. Astfel, în timp ce umbla pe străzi, cățelușa afișa următorul mesaj: „îl răsplătesc pe cel care mă ajută să-mi găsesc puiuţul drag”.

Întrebat cum stau lucrurile, Mr. Yang a declarat: „fiind foarte nervos, atunci când a fost scos la plimbare de către mama sa, cățelul a dispărut brusc. De atunci, Aidi nu a renunțat niciodată să-l caute peste tot. Văzând insistența mamei de a-și căuta puiuțul, am decis să-i dau o mână de ajutor. Astfel m-am decis să-i trasez o pancartă – un semn care să atragă atenția trecătorilor”.

Toți cei care au zărit-o pe cățelușa Aidi, și-au dat seama de inteligența micuței cățelușe, care suferă foarte mult fiindcă și-a pierdut cel mai drag membru al familiei, puiul ei. Sperăm că gestul domnului Yang nu va fi în zadar, iar mesajul lui Aidi îi va aduce puiul aproape.

Alexandra Gîrbea

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.