Cancerul fără chimioterapie…

0
214

Cancerul fără chimioterapie…

Cancerul – remedii naturiste

Atunci când, în cazul unei afecţiuni mergem la medic, iar acesta pune din start un diagnostic prestabilit, cum ar fi cancerul, de pildă, mulţi dintre noi îşi pierd orice speranţă şi tind să se resemneze. O astfel de reacţie, fără a te gândi prea mult la cauze şi consecinţe ne scade moralul instant… Ne duce cu gândul la ce e mai rău. Prin urmare, pacientul se conformează şi primeşte medicaţia necesară.

cancerulDar, iată că, mai există oameni în jurul nostru care nu se limitează la sfaturile medicului. Ei se documentează şi îşi caută noi modalităţi de combatere a acestei maladii – cancerul.

De pildă, o femeie din Bosnia a dat publicităţii o reteţă, ce vine în ajutorul oamenilor din întreaga lume care suferă de această cumplită boală.
Reţeta este uşor de preparat, doar două ingrediente fiind nevoie pentru a o pune în practică :

  • ghimbir
  • miere
Rețetă 

Femeia bosniacă susţine că această reţetă a readus-o la viaţă. Ea a suferit de cancer al glandelor endocrine şi din această cauză a fost conectată la aparate timp de 3 săptămâni. Cu toate acestea, ea a reuşit să se vindece fără chimioterapie, utilizând doar acest tratament.

Mod de preparare

Pentru aceasta reţetă aveţi nevoie de două rădăcini mari de ghimbir (4-5 cm) şi 500 de grame de miere de albine organică. Trebuie să fim atenţi de unde cumpărăm mierea, să fie de calitate.

Curăţaţi rădăcinile de ghimbir şi daţi-le pe răzătoare pentru a le face cât mai mici. Amestecaţi ghimbirul ras cu jumătatea de kilogram de miere.

„Puneţi acest amestec într-un borcan şi păstraţi-l la întuneric la o temperatură de maxim 20 de grade. Consumaţi patru linguriţe pe tot parcursul zilei. Cel mai important lucru este să nu folosiţi linguriţe din metal, cele mai indicate fiind cele din lemn. Reteţa ar trebui urmată pentru o perioadă nelimitată” a subliniat femeia din Bosnia.

După doar patru zile sunt vizibile primele semne de ameliorare.

Alexandra G.

Citiți și Accelerator medical cu ioni grei pentru tratarea cancerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.