Campionatul Național Universitar de Karate WKC, la prima ediție

0
169

imageResize (1)Federația Română de Karate WKC organizează, duminică, în Sala Agronomia din București, prima ediție a Campionatului Național Universitar de Karate WKC, sub egida Federației Sportului Școlar și Universitar și a Ministerului Educației și Cercetării Științifice, informează un comunicat.

Sunt admiși toți sportivii înscriși într-o formă de învățământ universitară: studenți la cursuri de licență, masteranzi sau doctoranzi, indiferent de vârstă, indiferent de forma de studiu (la zi sau la distanță).

Comunicatul precizează că această competiție nu se desfășoară pe cluburi, ci pe centre universitare: București, Cluj, Oradea, Iași, Constanța, Arad, Timișoara etc. Sportivii, indiferent de apartenența la federație, vor putea constitui echipe sau concura la individual sub aceeași „siglă” a centrului universitar unde își desfășoară activitatea. ”Astfel devine extrem de interesantă competiția pe echipe (Kumite Rotativ), unde echipele pot fi formate din cei mai buni sportivi care activează în oricare din cluburile care fac parte din centrul universitar respectiv, menționează sursa.

Organizatorii au anunțat că nu se percep taxe de competiție, iar Universitatea de Agronomie și Federația Sportului Școlar și Universitar oferă cazare gratuită sportivilor participanți (solicitările trebuie trimise la adresa office@karate-wkc.ro).

Sâmbătă 9 mai este programată ședința tehnică, iar duminică va avea loc competiția, între orele 10.00 și 16.00.

Concursul se va desfășura la Kumite individual, Kata individual, Kumite Rotativ, masculin și feminin, iar câștigătorii probelor vor fi declarați campioni naționali universitari. Organizatorii vor oferi diplome și medalii primilor trei clasați la fiecare probă și cupe sportivilor ce au înregistrat cele mai bune rezultate la masculin și feminin.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.