Campio­natul Naţional de Nata­ţie

0
133

natatieÎn aceste zile, la Bacău, se desfăşoară Campio­natul Naţional de Nata­ţie pentru seniori şi ju­niori, la care participă peste 200 de înotători de la cele mai bune clu­buri din ţară. CSM Pi­teşti este reprezentat la această competiţie de 17 sportivi, care au ca obiectiv cîştigarea a 20 de medalii.

La acest concurs vor avea loc loc 10 reuniuni, iar la finalul fiecăreia, se vor decerna şi me­daliile. Înotătorii de la clubul din Ştrand au început în forţă com­petiţia, iar la finalul primei zile de concurs, şi-au trecut în cont patru medalii, dar şi un record naţional. Din cele patru medalii, trei au fost de aur, iar una de bronz.

Performerul primei zile de concurs a fost juniorul Ro­bert Glinţă, care a terminat pe primul loc proba de 50 m spate rezervată seniorilor. În aceiaşi probă, dar rezervată juniorilor, Robert a fost din nou cel mai bun, reuşind să stabilească şi un nou record naţional. Tot pe prima treaptă a podiumului a terminat şi Eduard Barbu care a cîştigat aurul în proba de 100 m fluture rezervată juniorilor. Ul­ti­ma medalie a zilei de miercuri a fost un bronz adus de ştafeta feminină de 4×200 m liber, cămpusă din Bianca Răduţă, Alexandra Vîjan, Luiza Băluţă şi Alexandra Bogdăneci.
Iuliu Berca, coordonatorul secţiei de nataţie de la CSM Piteşti, este mulţumit de comportamentul sportivilor şi aşteap­tă în continuare medalii şi în următoarele zile.

Sursa: curier.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.