Au început înscrierile la Gala Industriei de Carte din România “Bun de Tipar”

0
155
Trofeu-Gala-Bun-de-Tipar
Gala Industriei de Carte din România “Bun de Tipar”

Înscrierile la cea de-a IV-a ediţie a Galei Industriei de Carte din România “Bun de Tipar” încep de marţi.

Gala “Bun de Tipar” este organizată de Asociaţia Headsome Communication şi Asociaţia Editorilor din România (AER). Ei sunt în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, cu sprijinul Institutului Cultural Român.

La cea de-a patra ediţie, vor intra în concurs produsele editoriale ale anului 2014. Sunt invitate să participe toate editurile care sunt înregistrate, publică şi difuzează carte în România (inclusiv cele din Republica Moldova care au o filială în România), tipografiile care au sediul în România, bibliotecile autohtone, librăriile care au sediul pe teritoriul României, precum şi cele online întregistrate ca firme româneşti; pot participa si platformele online dedicate promovării cărţilor.

Înscrierea proiectelor în competiţie are loc în perioada 3-29 martie. Spectacolul de decernare a premiilor este prevăzut pentru data de joi, 14 mai.

Calendarul care detaliază etapele jurizării, regulamentul, precum şi orice alte informaţii despre ediţia din acest an a Galei Industriei de Carte din România pot fi consultate pe galabundetipar.ro, mai informează Headsome Communication.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here