Buddy, “Regele cofetarilor”, le recomandă românilor ca de sărbători să încerce tort cu căpșuni

0
540
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Buddy ValastroBuddy Valastro, celebrul cofetar american de origine italiană, cunoscut drept “Regele cofetarilor”, a declarat, într-un interviu pentru Agerpres, că își trăiește visul în fiecare zi și că pentru el nu există lucruri imposibile.

“Am fost inspirat de tatăl meu. Văzând cât de greu a muncit și cât s-a dedicat pentru a face din Carlo’s Bakery un succes, a fost ceva ce m-a motivat să fiu un mare brutar-cofetar și om de afaceri” a mărturisit Buddy, pentru Agerpres.

Pentru că de sărbători, românii obișnuiesc să mănânce preparate din porc, iar de pe masă nu lipsesc sarmalele, toba sau piftia, Regele cofetarilor ne recomandă ca desert un tort ușor cu frișcă și căpșuni: “Se pare că o prăjitură ușoară ar merge bine cu o masă mai grea de genul acesta, așa că aș sugera un tort cu căpșuni. Acesta este, probabil, unul dintre preparatele pe care prefer să le pregătesc. Imi place la nebunie frișca făcută în casă”.

Întrebat dacă există vreo combinație pe care nu o agrează, Buddy Valastro a dezvăluit: “Îmi plac untul de arahide și ciocolata; se potrivesc perfect împreună. Evit să combin ouă și brânză. Mulți oameni din viața mea cred că este ciudat acest lucru; eu pur și simplu nu pot mânca ouă cu brânză”.

Afacerea sa de familie Carlo’s Bakery este subiectul unui popular reality show intitulat “Cake boss”; mulți români îl urmăresc la TLC.

Buddy Valastro a deschis, în decembrie 2015, cel de-al 12-lea magazin Carlo’s Bakery din Statele Unite, în Florida; el se declară  dispus să extindă lanțul și în Europa.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here