Au început înscrierile la Bucureşti Docuart Fest

0
119

Bucureşti Docuart FestÎnscrierile pentru competiţia celei de a patra ediţii a Bucureşti Docuart Fest, festival de film documentar exclusiv românesc, au început. Cineaştii sunt aşteptaţi să îşi înscrie producţiile până pe 10 iunie, informează un comunicat al organizatorilor.

Filmele pot fi înscrise online pe adresa festival.docuart.ro. Regulamentul este disponibil pe site la secțiunea regulament. Orice întrebare nelămurită poate fi adresată la [email protected], potrivit sursei citate.

Organizatorii anunţă că, pe lângă cele două secţiuni competiţionale – principală şi studenţească -, la ediţia din acest an apare o nouă secţiune dedicată documentarelor realizate pentru televiziune – “Documentar de televiziune”.

“Cineaştii sunt invitaţi să îşi înscrie producţiile la una din cele trei secţiuni competiţionale. Aşteptăm în mod special producţiile studenţeşti”, a declarat Daniela Apostol, directorul Docuart Fest, citată în comunicat.

Prin “Caravana Docuart”, ajunsă la a doua ediţie, organizatorii îşi propun “să treacă graniţele capitalei” şi să promoveze filmele câştigătoare în competiţiile Bucureşti Docuart Fest în mai multe oraşe din ţară.

“Asociaţia Docuart, care se face responsabilă pentru ‘naşterea’ acestui festival, este activ implicată în proiecte care reflectă valorile şi credinţele culturale după care a fost formată. Rezultatele culese în ultimii trei ani ne oferă încredere să structurăm în continuare planuri şi proiecte, să sprijinim ceea ce ne pasionează şi ceea ce merită sprijinit într-o societate sănătoasă, conştientă de valorile situate oriunde în ierarhie, în prag de debut sau deja consacrate”, a mai spus directorul Docuart.

A IV-a ediţie a Bucureşti Docuart Fest se desfăşoară în perioada 30 septembrie – 4 octombrie.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here