Bookfest 2018 – Ediția a 13-a a Salonului Internațional de Carte

0
230

carteLansări și reduceri de carte la Bookfest – Începe Salonul Internațional de Carte – Ediția cu numărul 13 – Superstiții – Ziua Copilului sărbătorită în cadrul evenimentului

Începe cea de-a 13-a ediție a Salonului Internațional de Carte – Bookfest

Anul acesta are loc cea de-a 13-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest. Aici vor expune cele mai importante edituri din România. Între 30 mai și 3 iunie, în noul pavilion B2 de la Romexpo, vizitatorii își vor putea completa colecția personală cu cele mai bune cărți la prețuri foarte convenabile. Unele reduceri merg până la 80% din prețul de copertă. Vor fi lansări de carte și evenimente interactive.

Ediția de anul acesta va avea loc pe o suprafață cu 50% mai mare decât în anii trecuți. Așadar, vor fi mai multe spații de evenimente gândite pentru a ajuta publicul să se bucure de cele mai diverse lansări de carte. Vedetele acestei ediții sunt copiii. Sărbătoarea de 1 iunie este chiar în mijlocul zilelor de Bookfest. Editorii și distribuitorii au pregătit pentru ei lansări de carte și ateliere. Plus alte evenimente interactive menite să-i familiarizeze cu minunata lume a cărților.

Subiect de film și intriga multor romane, numărul 13 stârnește interes și curiozitate. Invitatul de onoare al acestei ediții este reprezentat de SUA. Prezența Statelor unite va marca momentul cu o serie de oferte în care se regăsesc povești despre superstiția legată de numărul 13.
Intrarea la evenimentul ce găzduiește peste 150 de expozanți este liberă. Atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele și proiectele interactive programate pe durata acestuia.

Programul de vizitare 
  • miercuri, 30  mai — 10:00-20:00;
  • joi, 31 mai — 10:00-20:00;
  • vineri, 1 iunie— 10:00-21:00;
  • sâmbătă, 2 iunie — 10:00-21:00;
  • duminică, 2 iunie — 10:00-20:00

”Sunt ani de zile de când, ca mulți alți editori, am tot visat să putem primi publicul Bookfest la Romexpo în acest nou pavilion B2. Sper ca și experiența vizitatorilor să fie una cu adevărat plăcută pentru că Bookfest 2018 este un eveniment organizat la cele mai înalte standarde. Și, îndrăznesc să spun, cu cele mai frumoase standuri dedicate cărților”, a declarat Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România, organizatorul Bookfest.

Te invit să citești și Invitație la lectură – Viața mea, ce spectacol!, Cristina Stamate.

Mihaela Mușetescu