BOOKFEST 2014. „Explozie”, cu prețuri reduse

0
111
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

BOOKFESTÎn Bucureşti, la Pavilionul Expo, de lângă Casa Presei Libere, asistăm la o adevărată explozie de carte. Bookfest se află în plină desfăşurare. Majoritatea cărţilor au preţuri reduse.

Editurile din întreaga ţară au lansat şi lansează sute de volume noi şi mai vechi, care au avut succes la public și care sunt prezentate cât mai „ospitalier”. Chiar de către autorii lor, criticii de specialitate cei mai competenţi şi alţi scriitori cu mare audienţă la iubitorii de carte, care asistă la aceste evenimente. Vă prezentăm câteva dintre volumele cele mai interesante.

Primul Bookfest Junior

La iniţiativa Grupului Humanitas, Editurile Humanitas Multimedia, Humanitas şi Humanitas Fiction, împreună cu editurile Arthur, Corint Junior, Curtea Veche, Rao, Vellant, Nemira, Paralela 45, Curtea Veche Publishing, Asociaţia Editorilor din România şi Asociaţia Naţională a Profesorilor de Limba si Literatura Română „Ioana Em. Petrescu“ vă invită la prima ediție

Bookfest Junior 2014, care se află în plină desfăurare la Romexpo – Bulevardul Mărăști nr. 65-67 (Piața Presei Libere) şi care se desfăşoară în acelaşi timp cu Salonul Internaţional de carte Bookfest, organizat de AER. Bookfest Junior 2014 este primul program de evenimente special conceput pentru copii şi adolescenţi. Acesta este un prilej pentru ei de a face cunoştinţă cu cei care publică volume, cu autorii şi ilustratorii de carte. Această ediţie va avea şi un concurs: „Vine vacanţa cu o bicicletă, multe cărţi şi rechizite”.

Cărțile vor fi oferite de către editurile Humanitas, Humanitas Fiction, Arthur, Corint junior, Curtea Veche Publishing, Paralela 45, Nemira, Rao si Vellant. Pentru rechizite va răspunde prezent Koh-I-Noor Hardtmuth; acesta este cel mai mare producător de produse şcolare şi birou, instrumente de scris şi desenat din Europa Centrală şi de Est.

Extragerea celor trei premii va avea loc duminică, 1 iunie, ora 11.00, în standul Humanitas de la Bookfest.

Sursa: EVZ.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here