Voie bună la Body Mind &Spirit festival, la Sala Palatului 

Body Mind &Spirit festival-  atitudine și spiritualitate

0
121
Body Mind&Spirit
Body Mind&Spirit

  Body Mind &Spirit festival-  atitudine și spiritualitate

  Body Mind &Spirit festival- Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, Body Mind &Spirit festival  a devenit  cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personală din România. Aici  găsim speakeri internaționali, cărți de succes și secrete de  îngrijire a sănătății, de la minte și trup, până la suflet. Cei ce caută dezvoltarea personală, găsesc aici sfaturi utile într-o îmbinare de artă a succesului, cu cele mai diverse teorii de cunoaștere a omului și a lumii în care trăim.

Târg dedicat vieții sănătoase din România

Între 12- 14 0ctombrie, are loc la București la Sala Palatului, Body Mind & Spirit Expo. Aici veți găsi cel mai mare târg dedicat vieții sănătoase din România.  Găsiți aici standuri de beauty, unde puteți încerca atât  produse autohtone cât și internaționale.  Workshopurile de Dezvoltare personală se îmbină perfect cu spiritualitatea, psihologia, cât și cu speakeri de talie internațională și nu numai. Aici am găsit în fiecare an lucruri și idei inedite, autenticitate și speakeri de la care am învățat lecții pe care nu le întâlnești la orice pas. Un exemplu ar fi Camelia Pătrășcanu, care este un speaker cu experiență,  fiind prezentă întotdeauna cu câte o lecție valoroasă de viață.

Body Mind &Spirit
Body Mind &Spirit

Cărți, sănătate și nutriție, la Body Mind&Spirit

Aici am întâlnit terapeuți, inventatori și reprezentanți ai unor tehnici de vindecare revoluționare și relativ noi venite în România.  Am întâlnit invenții care țin de domeniul biocâmpurilor din fizică, cât și produse revoluționare ca apa alcalină, sau terapii cu argilă. Găsești la Expo Body Mind& Spirit cărți de spiritualitate, cât și de dezvoltare personală. Totul se împletește cu  spectacole de dans, muzică și gimnastică, susținute de invitații expoziției.

Workshopuri și conferințe la Body Mind &Spirit

În aceste trei zile la Expoul Body Mind &Spirit, se susțin conferințe și prezentări de produse. De asemenea, workshopuri de către  nutriționișt și  terapeuți, cât și importante persoane publice care ne povestesc amănunte din viața lor. Pe de altă parte aici întâlnești terapii alternative, alimente row-vegane, produse naturiste și alimente bio. Alte produse sunt suplimentele alimentare naturale, cât și o importantă doză de cosmetice naturale.

 

Poți veni la Body Mind &Spirit la Sala Palatului din București, pentru a descoperi secretele îngrijirii întreg corpului tău, de la minte, până la suflet și trup. Totul este să ai dispoziția bună și mintea deschisă pentru a învăța din tainele terapiilor.

Așa că fă o baie de stări bine, de socializare și de purificare, la Expoul Body Mind &Spirit și te rog să ai în vedere că intrarea este liberă!

   Participant- Ionela Moldovanu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here