Biblioteca Mondială a Ştiinţei, lansată pe internet de UNESCO. Este accesibilă gratuit pentru studenţi şi comunitatea ştiinţifică

0
140
Mască individulă la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

BibliotecaOrganizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) a anunţat lansarea pe internet a unei biblioteci ştiinţifice accesibile gratuit pentru studenţi şi comunitatea ştiinţifică.  Evenimentul are loc cu ocazia Zilei mondiale a ştiinţei în folosul păcii, informează EFE, preluată de Agerpres.

Biblioteca virtuală s-a lansat cu peste 300 de articole de referinţă, 25 de volume şi mai bine de 70 de înregistrări video oferite de revista Nature. Pe măsură ce timpul trece baza sa de date se îmbogățește cu noi titluri.

Biblioteca Mondială a Ştiinţei (WLoS) beneficiază de colaborarea şi patronajul revistei ştiinţifice Nature şi a laboratorului farmaceutic Roche şi urmăreşte că asigure “accesul studenţilor din întreaga lume, în special a celor din regiunile sărace, la cele mai recente informaţii ştiinţifice”, a precizat un comunicat al UNESCO.

În plus, oferă “studenţilor posibilitatea de a-şi împărtăşi experienţele şi de a participa la dezbateri cu alţi studenţi”.

Cu ajutorul acestui instrument, UNESCO doreşte să susţină egalitatea de şanse, să amelioreze calitatea învăţământului. Ei vor promova ştiinţa şi educaţia şi vor impulsioneze schimbul de bune practici dintre studenţi şi oamenii de ştiinţă.

WorldDigitalLibrary

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here