„Atlasul Frumuseții”, de Mihaela Noroc, a fost prezentat de Oprah | GALERIE FOTO

0
1184
OprahProiectul „Atlasul Frumuseții”, realizat de românca Mihaela Noroc, a fost prezentat în emisiunea  pe care o are Oprah Winfrey, „Super Soul Sunday”, în 3 mai. Dacă ajungi la Oprah se poate spune că esți deja celebru.

„Fotografa română Mihaela Noroc călătorește prin lume fotografiind mii de femei. Ea îl numește ‘Atlasul frumuseții’. Fiecare femeie, spune ea, reprezintă diversitatea, o autenticitate a ceea ce înseamnă frumusețe în orice cultură. Fotografierea unei femei în ipostazele ei cele mai naturale surprinde cel mai pur moment de sinceritate și seninătate despre care ea spune că este esența frumuseții feminine”, a spus Oprah prezentând proiectul.

„Atlasul Frumuseții în emisiunea celebrei Oprah Winfrey.”

Să auzi o asemenea voce, vorbind despre proiectul la care muncești zi de zi, e pur si simplu incredibil”, a scris Mihaela Noroc miercuri pe Facebook.

Nasir-al-Mulk-Iran-1940x1293

Mihaela Noroc a călătorit prin zeci de țări pentru realizarea proiectului său. Acesta a constat în fotografierea a sute de femei în diferite ipostaze, păstrând specificul local al fiecărei regiuni vizitate. ‘Atlasul Frumuseții’ care a rezultat s-a mai aflat în atenția presei internaționale, numeroase publicații străine precum ‘The Daily Mail’, ‘The Independent’ sau ‘Le Figaro’ publicând articole, unele ample, despre proiect și autoarea lui.

Proiectul a fost prezentat în luna aprilie și la Palatul Știrbei din București. Până pe 16 mai poate fi vizitată o expoziție cu 24 de fotografii realizate de Mihaela Noroc.

Atlasul Frumuseții

Cei interesați să sprijine proiectul pot cumpăra o copie a unuia din portrete. Banii vor fi folosiți pentru partea a doua a aventurii „Atlasul frumuseții”. Acesta va începe, potrivit artistei, cel mai probabil, în mai-iunie. El va dura minimum un an. Această a doua parte a căutării femeilor frumoase din lume include și zona Balcanilor, după cum a spus Mihaela Noroc. Acesta se va încheia, cel mai probabil, cu un album foto.

Emisiunea „Super Soul Sunday” a fost distinsă cu două premii Emmy. Ea le oferă telespectatorilor interviuri exclusive și dialoguri purtate de Oprah cu diverse personalități, gânditori, autori, regizori și lideri spirituali, pe teme legate de fericire, bunăstare, împlinire personală, spiritualitate și mod de viață. „Super Soul Sunday” prezintă o serie de perspective asupra a ceea ce înseamnă a trăi în lumea de astăzi.

slide_403836_5020758_free IMG_8920-e1424200299559 BAWproject-by-Mihaela-Noroc-Location-Riga-Latvia

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.