Aripi de Inger

0
137

IMG_4003Centrul de servicii sociale „Samariteanul milostiv“ al parohiei Săvineşti 2, Protopopiatul Roznov, judeţul Neamţ, a găzduit, în perioada 17-26 august 2013, Tabăra de creaţie „Aripi de înger“, ediţia a VIII-a. În primele zile, la activităţi s-au alăturat 36 de tineri din Germania, China şi Hong Kong. Tabăra se va încheia astăzi, prin festivitatea de premiere la care vor participa, pe lângă cei implicaţi, reprezentanţii instituţiilor partenere.

Parohia Săvineşti 2 din Protopopiatul Roznov a găzduit, timp de zece zile, o tabără de creaţie, cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. Partenerii taberei au fost: filiala Săvineşti a Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă“ (FSS) a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, Primăria Săvineşti, Consiliul Local Săvineşti, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ, revista „Jurnal Spiritual”, precum şi numeroşi credincioşi, care au sprijinit financiar activitatea taberei. Masa de prânz gratuită a fost oferită la Centrul social „Popasul iubirii milostive“ al parohiei Săvineşti. „Primul obiectiv al taberei a fost acela de a socializa. Ne-am dorit să scoatem tinerii din casă, de la computer, să se împrietenească unii cu alţii şi să socializeze. Tinerii trebuie să descopere frumuseţea prieteniei pe care, mai târziu, o pot cultiva în viaţa lor. Cel de-al doilea scop al taberei este acela de a învăţa din armonia culorilor, din fumuseţea cromatică înconjurătoare. Al treilea scop al taberei este cel catehetic“, a spus pr. paroh Petru Munteanu.

Sursa bacaulive.ro

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.