Argintul – puternic antibiotic natural

0
180

drinking waterArgintul – puternic antibiotic natural…

Hai să ne continuăm călătoria fascinantă în lumea metalelor şi a alchimiei…de data aceasta sub strălucirea misterioasă a argintului. Folosit atât de popoarele antichităţii (fenicieni, greci, egipteni) pentru conservarea lichidelor şi vindecarea rănilor, cât şi de vechii alchimişti, care îl asociau Lunii şi principiului feminin, acest metal este cu mult mai mult decât o simplă bijuterie!

Ştiinţa modernă o recunoaşte fără dubii…

Ştiaţi că…

  • Staţiile cosmice NASA şi MIR folosesc argintul coloidal în transformarea apei reziduale în apă potabilă?

Această variantă a fost aleasă în urma testării, de către cercetători, a 23 de metode diferite de purificare a apei.

  • Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când argintul coloidal distruge în câteva minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, fără nici un efect secundar nociv şi fără a fi toxic? (dr. Henry Margraff)

Medicament fără reacţii adverse

Argintul coloidal se prezintă sub forma unei soluţii coloidale de particule foarte mici de argint, în suspensie în apă demineralizată.
În anul 1914, cercetătorul Henry Kruk afirma: „nu cunosc nici un microb care în experimentele de laborator să nu poată fi distrus în doar 6 minute cu ajutorul argintului coloidal”. Această afirmaţie a fost probata, în anul 2003, în urma studiilor efectuate la Universitatea din Texasul de Nord.

În cadrul acestor cercetări şi experimente, argintul coloidal s-a aplicat pe culturile vii ale diferitelor bacterii patogene.

Rezultatul a fost următorul: bacteriile patogene, aflate într-o populaţie de 10 milioane până la 1 miliard de unităţi, au dispărut după 2 până la 10 minute de expunere la argintul coloidal.

De altfel, încă din anul 1983, Ministerul Sănătăţii din SUA a recunoscut şi a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament fără reacţii adverse care se poate elibera fără reţetă de la medicul specialist.

Excelent adjuvant în arderea grăsimilor

Specialiştii nutriţionişti – dr. Ljubomir Faf şi dr. Jagoda Jorga – avertizează asupra riscului folosirii tabletelor de slăbit, precizând că acestea afectează, în timp, functionarea normală a creierului, producând depresii, crize maniacale, insomnii etc. Un regim natural şi un stil de viaţă sănătos sunt de preferat. Dar uneori, acestea nu sunt suficiente.

Astfel, cercetările ştiinţifice au demonstrat că există unii paraziţi care acţionează asupra apestatului, adică a centrului de ardere a grăsimilor din organism, care se afla în hipotalamus.

Acest centru, fiind blocat de către paraziţi, nu poate dizolva grăsimile din alimentele introduse (nu se produce arderea lor) şi astfel grăsimile se depun pe ţesuturi. Astfel se explică de ce unii oameni se îngraşă fără a mânca mult.

Apă cu argint coloidal distruge eficient aceşti paraziţi, deblocând centrul de ardere a grăsimilor, astfel încât acesta să-şi poată exercita funcţia în parametri normali, iar corpul să-şi poată redobândi greutatea normală fără a apela la diete.

Vrei un sistem imunitar rezistent?

Cercetătorii moderni au ajuns la concluzia că argintul, sub formă de nanoparticule, poate distruge cancerul.

Dr. Gery Smith, cercetător la laboratorul din Saint Louis, a declarat: „prezenta argintului în organism a determinat dediferenţierea celulelor cancerigene astfel încât organismul a început să-şi revină”.
Dr. Norman Bjonderstrom din Suedia, un specialist în tratarea cu succes a cancerului mamar, introduce în ţesutul tumorii ace din argint pur care sunt conectate la curent electric de mică intensitate. Prin procesul de electroliză, în interiorul tumorii ajung ionii pozitivi ai argintului, reduşi la dimensiuni de nanoparticule, distrugând tumora canceroasă.

În aprilie 2005, în cadrul celui de-al 12-lea Congres naţional cu tema „Omul şi medicamentul”, desfăşurat în Rusia, dr. docent Sarava, specialist în dermatologie şi boli venerice în cadrul Universităţii de Stat din Moscova, a prezentat în referatul sau efectele de calmare a proceselor inflamatoare ale argintului coloidal, rezultate în urmă a 5 ani de cercetare.

Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar, aducând mai multă energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapidă şi mai puţine toxine în corp.

De asemenea, se administrează în: boli infecţioase de origine virală şi bacteriana (de exemplu gripă, hepatită etc.); boli cronice şi acute ale cailor respiratorii superioare; afecţiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, furunculoze, înţepături de insecte, arsuri de diverse grade); infecţii ale tubului digestiv.

Sursa: suntsanatos.ro

V-ar putea interesa şi următoarele articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.