„Interes enorm” pentru Apple Watch: Un milion de ceasuri inteligente, vândute în prima zi

0
214

apple-watchApple a anunțat că se așteaptă la un „interes enorm” pentru noul său ceas inteligent, Apple Watch. Cererea urmeaza să depășească oferta atunci când produsul va fi lansat pe piață, în data de 24 aprilie, informează Reuters.

Peste un milion de ceasuri inteligente au fost vândute în ziua lansării pe piaţă a produsului.

Clienţii americani au cumpărat, în medie, 1,3 smartwatch-uri, potrivit datelor firmei de cercetare de piaţă Slice Intelligence, ceea ce înseamnă că Apple a vândut aproximativ 1,24 de milioane de unităţi în prima zi în care aceste produse au putut fi precomandate, relatează MarketWatch, citat de Mediafax.

În România, ceasul inteligent produs de Apple este disponibil la precomandă începând tot de vineri. Ele pot fi gasite pe site-ul unui furnizor de produse electronice, quickmobile.ro. Cele 50 de variante ale gadgetului au preţuri între 1. 850 de lei şi 80. 000 de lei.

Noul ceas conectat la Internet este disponibil începând de vineri pentru precomenzi. De asemenea, produsul poate fi văzut și în câteva magazine înainte de debutul comercializării în data de 24 aprilie în nouă țări (Australia, Canada, China Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Marea Britanie și SUA).

„Apple a înregistrat un interes enorm din partea persoanelor care vizitează magazinele și site-urile sale de Internet”, a anunțat grupul american, relatează Agerpres.

0909_five_questions_970-630x420

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.