Apariţie divină. „Odată ce am văzut fotografia pe ecran am recunoscut-o imediat pe Madonna cu Pruncul”

0
312

£££Madonna-and-Child-soap-bubblesO femeie din Marea Britanie a fost uimită atunci când a vizionat pozele pe care le-a făcut în concediu. Astfel, într-una dintre imagini, ea a văzut forma Fecioarei Maria, în timp ce îl ţinea în braţe pe Iisus Hristos. Tânăra crede că este vorba de un semn divin.

Jenny Heller, o femeie din Londra, a rămas surprinsă în momentul în care a observat că în foma unui balon de săpun stătea ascuns chipul Fecioarei Maria, în timp ce îşi ţinea în braţe pruncul, potrivit Mirror.

Ea a povestit că a surprins inedita imagine în Dunwich, Suffolk, atunci când se afla cu mai mulţi prieteni în vacanţă. Cu toate că nu se aştepta la acest rezultat, tânăra a fotografiat un adolescent în timp ce se juca cu un balon uriaş de săpun. Din cauza vântului, bula s-a mişcat, iar Jenny a reuşit să apese pe buton într-un moment prielnic pentru o imagine controversată.

Când descărcam imaginile nu mă gândeam niciodată că voi vedea ceva aşa de divin, mai ales că bătea vântul şi nu era foarte clar ce am surprins în poză, dar odată ce am văzut fotografia pe ecran am recunoscut-o imediat pe Madonna şi pe Prunc„, a povestit ea.

Sursa: romaniatv.net

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.