Andre Rieu anunță un al treilea concert la București: Sunt copleșit de primirea călduroasă pe care mi-ați făcut-o

0
224

image-2014-12-10-18797108-70-andre-rieu-conferinta-presa-bucurestiViolonistul Andre Rieu anunță un al treilea concert la București, în 14 iunie, la Piața Constituției. Acesta a vândut 23.000 de bilete într-o zi pentru concertele din 12 și 13 iunie din Capitală. Este cea mai rapidă vânzare a unui eveniment Andre Rieu înregistrată vreodată, informează un comunicat de presă.

“Dragi fani din România, sunt copleșit de primirea călduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis Andre Rieu fanilor săi din România.

“Biletele pentru al doilea concert al celebrului violonist Andre Rieu în România s-au epuizat în această după-amiază. Biletele pentru primul concert anunțat s-au vândut în numai trei ore”, se arată în comunicat.

Biletele pentru cel de-al doilea concert al violonistului, de pe 12 iunie, la Piața Constituției, puse în vânzare miercuri, la ora 13.00, s-au vândut în “timp record” miercuri după-amiază. Astfel, Andre Rieu anunță un al treilea concert, pe 14 iunie 2015.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, la prețuri între 172 și 864 de lei.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

Mai multa muzica pe: http://radio-online.ro/home

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here