Andre Rieu anunţă al cincilea concert la Bucureşti: Dragi români, doresc să vă urez “Sărbători Fericite!”

0
182

Andre RieuCel de-al cincilea concert pe care celebrul violonist Andre Rieu îl va susţine la Bucureşti este programat pentru sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei, informează un comunicat.

Astfel, Rieu va susţine cinci concerte în Piaţa Constituţiei, pe 6, 11, 12, 13 şi 14 iunie.

”Dragi români, doresc să vă urez ‘Sărbători Fericite!”’, transmite Andre Rieu. Acesta a pregătit un mesaj video de Crăciun special pentru fanii români.

”Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, Andre Rieu şi municipalitatea au căutat împreună soluţii pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei. Andre Rieu şi echipa sa mulţumesc pe această cale Primarului General al Municipiului Bucureşti, dl. Sorin Oprescu, precum şi municipalităţii pentru sprijinul acordat şi pentru felul în care au colaborat pentru a extinde perioada în care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa”, adaugă sursa citată.

Biletele pentru concertul din 6 iunie 2015 sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie. De la ora 18,00, biletele pot fi achizionate în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi. Preţurile biletelor variază între 172 şi 864 de lei.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here