Aer curat la sticlă, de vânzare

0
175

Aer curat la sticlăAerul curat de Dubrovnik, Croația, va fi scos la vânzare, începând din vara anului 2016. Aerul va fi livrat în ambalaje din sticlă la un litru şi jumătate. Acestea vor fi cel puţin de patru ori mai scumpe comparativ cu apa îmbuteliată, scrie publicaţia Slobodna Dalmacija.

Sticlele vor fi umplute cu aer curat de Dubrovnik, aer curat şi sănătos, mai remarcă publicaţia menţionată. Vor fi vândute şi sticle cu apă de Dubrovnik de la izvorul local Omble, unde, după cum susţine fostul primar al oraşului Dubrovnik, Andro Vlahusic, va fi deschis Muzeul Apei, relatează Rador, citând beta.rs.

“Vom vinde ca suveniruri sticle din material plastic dur, pe care nu este uşor să le spargi, cu aer şi cu apă de Dubrovnik, apă care va fi de înaltă calitate”, a explicat edilul.

El a adăugat că intenţionează ca la vânzare să existe şi un pachet în care va fi o sticlă mică de 0,5 litri şi una mai mare. Ca bonus turiştii vor primi o broşură cu povestea acestui izvor, viaductul Cavtat, şi istoria apei din Dubrovnik.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here