A început Bookfest 2015. Sărbătoarea cărții aduce peste un milion de volume

0
86

BookfestSalonul Internațional de Carte Bookfest a ajuns la cea de a zecea ediție. Peste un milion de de volume și 200 de edituri așteaptă cititorii la ediția jubiliară.

Sărbătoarea cărții s-a deschis miercuri, la ora 12.00, la complexul Romexpo din Capitală. Publicul are acces gratuit la evenimente, Cehia fiind invitatul de onoare.

Centrul Ceh a pregătit o serie de de 20 de evenimente menite să promoveze literatura cehă și să sporească interesul publicului român pentru autorii din această țară. Cinci autori cehi de primă mărime vor participa la lecturi publice, lansări de carte, dezbateri sau mese rotunde.

Lansarea volumului „Primul pas”, de Klaus Iohannis, este unul dintre cele mai așteptate evenimente prezentate de Curtea Veche Publishing la această ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, în prezențaautorului. Cartea este continuarea volumului „Pas cu pas”, bestsellerul absolut al anului 2014, care s-a vândut în 130.000 de exemplare. Lansarea va include și o sesiune de autografe, iar alături de șeful statului va fi prezentă Iren Arsene, directoarea Curtea Veche Publishing, și scriitorul Iulian Tănase.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.