Idei simple de a ne ˶înfrumuseța˝ căminul

0
534

căminul de craciun În plin sezon al Sărbătorilor, cei mai mulți dintre noi caută o modalitate unică de a ne „înveseli” căminul.

Așadar, pe buzele noastre se află numai cuvinte ce ne duc cu gândul la cele mai perfecte decorațiuni festive, dar și la bugetul disponibil.

În cele ce urmează vă prezentăm o listă de idei simple de a vă înfrumuseța căminul, fără să cheltuiți foarte mult.

Îndulcește lucrurile!

Din boluri de sticlă umplute cu bomboane viu colorate puteți realiza numeroase decorațiuni ornamentale. De asemenea, cu ajutorul bomboanelelor și a altor dulciuri pe care dumneavoastră le cumpărați puteți oferi o notă festivă fiecărui colț din casă.

Adaugă un farmec rustic!craciun 1

Foloseste obiecte de zi cu zi pentru a adăuga un pic de farmec rustic la tine acasă, mai ales în preajm Sărbătorilor de Iarnă. Câteva sfori înșirate cu câteva decorațiuni realizate manual pot adăuga casei tale un farmec festiv, de sărbătoare.

Ornamente de ˶regie˝!

Ornamentele nu sunt doar pentru Brăduțul de Crăciun. Puteți utiliza linia de pescuit și pioneze pentru a agăța anumite ornamente; este și o modalitate simplă de a-ți îmbrăca ferestrele, fără a fi nevoie de alte feluri de decorațiuni.

Simplitate!

Uneori, decorul cel mai simplu este cel mai uimitor. Evitați supra-saturarea și excesul de decorațiuni de prost gust și optați pentru câteva piese simple, elegante, bine plasate.

Adaugă stilul tău personal!

Nu vă fie teamă să adăugați propriul stil personal, atunci când vă ocupați de decorare. Nu este un fapt bine definit ca fiecare casă să fie decorată în auriu, roșu sau verde. Câteva lumini și piese atent alese pot adăuga o notă definitorie fiecărui stil.

Masuța’ din căminul tau aduce simplitate!

Pentru multe persoane, masa este centrul ‚universului’ atunci când vine vorba de decorațiunile de Crăciun.

Evitați copleșitoare masă cu bucăti mari sau nepractice, și optați pentru un decor simplu, funcțional. Puteți opta pentru mese festive, dar  primitoare și ușor  utilizabile.

Gândește liber!craciun 3

Nu toată lumea stă foarte bine la capitolul creativitate, dar asta nu  înseamnă că unele idei ornamentale nu pot prinde viață.

Încercați de pildă să faceți un raft din acele schiuri de epocă care au fost situate în partea din spate a garajului dumneavoastră cu ceva ani în urmă. Odată ce sărbătorile se apropie, această piesă poate deveni un centru de interes pentru oaspeți.

Tacâmuri festive

De la panglică simplă și nuiele festive pentru masa de sărbătoare, se pot adăuga și micile confetii pentru a da o notă decorativă decorului dumneavoastră.

Încercați și plasarea micilor arcuri, pline de culoare puse pe o argintărie și înfășurate într-o panglică.

craciun 4Albul imaculat!

Creați o scenă de iarnă de vis, concentrându-vă asupra decorațiunilor albe și ornamentelor deschise la culoare.

Idei mari pentru spații mici!

Vă plângeți mereu că nu dispuneți de spațiu? Ei bine, puteți adăuga noi decorațiuni într-o casă deja aglomerată, mai ales atunci când îmbraci articolele utilizate zi de zi cu ceva fler de sărbătoare.

Alexandra G.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here