Simona Halep: Primul meci al anului e întotdeauna dificil

0
86

Halep of Romania celebrates defeating Errani of Italy in their women's singles quarter-final match at the Qatar Open tennis tournament in DohaSimona Halep a declarat, că pentru ea primul meci al anului este întotdeauna dificil. Românca a avut nevoie de o oră și 53 de minute pentru a o învinge pe jucătoarea de tenis Annika Beck, luni, în primul tur de la Shenzhen, China.

“A fost primul meu meci din acest an și e întotdeauna dificil”, a afirmat Halep după victoria în trei seturi, cu 4-6, 6-4, 6-3. “După primul set am știut că trebuie să fiu mai agresivă, să lovesc mingea și să îmi deschid terenul mai mult și cred că am reușit. Am luptat pentru fiecare punct și pentru a câștiga meciul. Sunt bucuroasă că am ajuns în turul al doilea”, a mai spus Simona Halep, citată de site-ul WTA.

Simona a transmis un mesaj și prin intermediul contului său de Facebook, urând fanilor săi un an bun: ”Știu că cei mai mulți dintre voi începeți astăzi (nr.luni)munca în noul an, la fel ca și mine. Azi am avut primul meci din 2015. După o vacanță frumoasă, ne-am încărcat bateriile și suntem pregătiți să o luăm de la capăt, odihniți și cu încredere. În 2015, vă doresc sănătate multă și putere de muncă!”

La Shenzhen, Halep și-a asigurat 4.928 dolari și 30 de puncte WTA, iar în optimi o va întâlni pe rusoaica Natalia Vihlianțeva (17 ani, 584 WTA), relatează Agerpres.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ