Richard Clayderman revine în România. Prezintă în premieră „From Paris with Love” la București și Timișoara

0
183

richard-clayderman-concert-bucurestiRichard Clayderman revine în România unde va prezenta cel mai nou spectacol al său, „From Paris with Love”. Concertul de muzică și limină va avea loc în 26 martie la Sala Palatului, în Capitală, iar în 27 martie, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Potrivit organizatorilor, Richard Clayderman a ales România pentru prezentarea în premieră a acestui spectacol excepţional, din dragoste  pentru publicul român. Este a patra oară când artistul vine în țara noastră iar de fiecare dată a avut parte de săli arhipline.

Chiar dacă e un spectacol nou, din repertoriu nu va lipsi cea mai iubita piesa, „Ballade pour Adeline”, care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Numit de Cartea Recordurilor ”cel mai celebru pianist al lumii”, Clayderman este o adevărată legendă:  a înregistrat vânzări de peste 150 de milioane de copii și deține 267 de discuri de aur și 70 de platină.

Pentru acest spectacl prețul unui bilet începe de la 250 lei și ajunge până la 450 lei. Bilete sunt disponibile la casele de bilete Vreau Bilet din București,   dar și la agențiile Operei și Teatrului Național din Timișoara ( pentru spectacolul din vestul țării). De asemenea, sunt disponobile și online pe www.vreaubile.ro.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ