Rețete binefăcătoare cu pudră de argilă şi bicarbonatul de sodiu

0
1234

Amestecă într-un bol de ceramică, în proporţii egale (50% cu 50%), argilă albă (sau de orice fel) şi bicarbonat de sodiu. Aşa ai obţinut:

argilalbastraO sănătoasă, ieftină şi folositoare pastă de dinţi ce combate mult mai eficient decât orice alt produs, tartrul, gingivita, cariile şi multe alte probleme apărute în cavitatea bucală şi dentiţie. După periaj, fă o gargară cu aceiaşi pudră pregătită din argilă şi bicarbonat de sodiu, punând un vârf de cuţit nu mai mult, în 50 ml apă călduţă cu care să faci spălătura cavităţii bucale. De recomandat ca după orice masă să repeţi aceiaşi procedură care e mult mai sănătoasă decât orice altă alternativă oferită pe piață și astfel eviți asimilarea de substanţe nocive, E-uri , etc. Combinaţia de argilă şi bicarbonat de sodiu va asigura un optim al PH-ului în cavitatea bucală, necesară stării de sănătate generală;

argilabenUn bun remediu de dimineaţă şi seară – trei vârfuri de cuţit cu pudră amestecate în 200 ml apă la temperatura camerei băute pe stomacul gol, imprimă mediului intern un PH optim, fiind un bun tampon la agresivitatea acidă indusă de alimentaţia omului modern. Acest remediu e bun în lupta împotriva cancerului, osteoporozei, reumatismelor de orice fel, stărilor de demineralizare, intoxicaţiilor alimentare, fragilitate a tegumentelor, a unghiilor şi părului deteriorat şi câte şi mai câte văzute şi nevăzute.

argilaaaO eficientă mască de faţă sau păr ce să aibă în compoziţie un pic din aceiaşi pudră, niţică miere şi lăptişor de matcă. Masca se lasă să acţioneze circa 30 minute după care se înlătură în duş cu apă caldă, după care lasă ca pielea şi părul să se bucure de o baie fierbinte. Nu uita ca în apa din cadă să strecori discret câteva picaturi de ulei natural de lavandă şi tămâie, atmosferă ce îţi va asigura relaxarea şi starea de destindere necesară unui optim detonus de viaţă.

 … şi nu uita, sănătatea nu este o ţintă ci un mod de a te cunoaşte.

”E sănătate”, Dan Ene

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Baner asculta RJS

LĂSAȚI UN MESAJ