Programul „Vacanță la bibliotecă”

0
36

biblioteca

În perioada 2 iulie – 3 august, între intervalul orar 11.00 – 13.00, Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița va găzdui ediția a X-a a programului „Vacanță la bibliotecă”. Activitățile sunt destinate elevilor din clasele I-VIII, iar înscrierile se fac la sediul filialei pentru copii din Strada Calea Domnească nr. 208. Vor fi cinci grupe, fiecare compusă din maximum 20 de participanți. Accesul la programul „Vacanță la bibliotecă” se face pe baza permisului de utilizator al unuia dintre părinți sau bunici sau tutori.
Dintre activitățile desfășurate la edițiile anterioare reamintesc: jocuri interactive ce încurajează abilitățile de socializare, cunoaștere și comunicare, educație financiară interactivă pe specific de vârstă, stimularea interesului pentru arta teatrului, stimularea interesului față de jocuri logice și de strategie, deprinderea unor tehnici de învățare rapidă, vizitarea unor instituții și obiective socio-culturale importante din Târgoviște.
Organizatorii pregătesc surprize și anul acesta și îi invită pe copii să-și petreacă o parte din timpul liber într-un mod instructiv și armonios. Fiecare grupă va fi funcțională o săptămână. Dintre activitățile de anul acesta face parte și pictura pe sticlă. Vineri, în ultima zi a fiecărei grupe, copiii se vor distra la petrecere și vor primi premii.

Mihaela Mușetescu

[pro_ad_display_adzone id="95017"]