“Poveste de Crăciun”, în premieră la Opera Comică pentru Copii

0
193

Craciunul-bunicii_resizeSpectacolul “Poveste de Crăciun” va fi prezentat în premieră duminică la Opera Comică pentru Copii. În următoarele două săptămâni în distribuţia acestuia se vor regăsi nume sonore precum Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi şi Vlad Rădescu, informează un comunicat al instituţiei.

“Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu şi scenografia Vioricăi Petrovici. Programul spectacolului include colinde româneşti şi din repertoriul internaţional, interpretate de Corurile Symbol, Contrapunct şi de soliştii Operei Comice pentru Copii, precum şi secvenţe celebre de operă şi balet: Frumoasa din Pădurea Adormită, Spărgătorul de Nuci, Pygmalion şi Carmen.

Tot în această perioadă, Opera Comică pentru Copii organizează cea mai mare acţiune de colectare a jucăriilor din Bucureşti, campania J.O.C., care vor fi donate de către artiştii instituţiei copiilor defavorizaţi de la mai multe şcoli speciale, centre de plasament şi orfelinate. Bucureştenii care doresc să doneze o jucărie o pot face venind la sediul Operei Comice pentru Copii (Calea Giuleşti, nr. 16), unde este amplasată o cutie-cadou disponibilă publicului zilnic, între orele 8.00 şi 22.00.

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, care a reuşit până în prezent performanţa de a câştiga 70 de premii naţionale şi internaţionale la festivalurile de profil. Cu 60 de titluri de operă, operetă, musical şi balet în repertoriu, instituţia susţine anual peste 200 de reprezentaţii atât la sediu, cât şi în turneele naţionale şi internaţionale pe care le desfăşoară.

 Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ