Papa Francisc: Legaţi-i o piatră de gât şi aruncaţi-l în mare! Pe cine s-a supărat Suveranul Pontif

0
74

PAPA FRANCISCOPapa Francisc a ţinut luni o prelegere în care i-a taxat dur pe „păcătoşii” care donează bisericii bani furaţi de la stat.
Papa a citat din Evanghelia după Luca un pasaj în care Iisus susţinea pedepsirea prin înecare a celor care se ocupă cu înşelăciuni, scrie The Telegraph.
„Iisus a spus că ar fi mai bine pentru el (corupt – n.red.) dacă o piatră de hotar i-ar fi legată de gât şi ar fi aruncat în mare, căci acolo unde există înşelăciune, nu poate exista spiritul lui Dumnezeu”, a spus Papa citind din Noul Testament.
Fără a face referire în mod direct la corupţia din interiorul Bisericii Catolice, Papa i-a descris în slujba sa pe toţi cei corupţi ca fiind „frumoşi în exterior, dar în interior plini de oase moarte şi putrefacţie”. „O viaţă bazată pe corupţie înseamnă putrefacţie”, a spus Suveranul Pontif.
Şi săptămâna trecută, Papa Francisc a făcut referire la corupţi spunând că aceştia îşi hrănesc copiii cu „pâine murdară”.
Încă de la începutul mandatului său, Papa Francisc a promis că va elimina corupţia din sânul Bisericii Catolice.

Sursam.ziare.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Baner asculta RJS

LĂSAȚI UN MESAJ