Noi frecvenţe pentru Radio TRINITAS

0
55

Radio TRINITAS se va putea asculta şi în localităţile Nucet (96, 4 MHz), Panciu (93 MHz), Petroşani (93, 7 MHz) şi Slobozia (102, 6 MHz), potrivit Agenţiei de ştiri Basilica a Patriarhiei Române.

radio trinitasPostul Patriarhiei Române a obţinut, joi, 21 noiembrie 2013, patru din cele douăzeci de frecvenţe scoase la concurs de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Acestea se adaugă celor 47 frecvenţe terestre care acoperă peste 80% din teritoriul României.

Postul de radio TRINITAS a fost înfiinţat în anul 1996 din iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în vreme arhipăstoririi ca Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Prima transmisiune difuzată de Radio TRINITAS în seara zilei de 17 aprilie 1998, Sfânta și Marea Vineri din acel an, a fost slujba Prohodului Domnului, de la Catedrala mitropolitană din Iași.

Programele Radio TRINITAS se adresează tuturor categoriilor de ascultători. Pe lângă emisiunile religioase, grila de programe conține informații culturale, sociale și economice.

Redacţia Jurnal Spiritual

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

[pro_ad_display_adzone id="95017"]

LĂSAȚI UN MESAJ